Senohrabský med
Prvotřídní med
Akce: rozvoz do 20km zdarma, při objednávce nad 2000,-
do 10km 100,- do 20km 175,- Platba i kartou . ———- Množstevní slevy na medovinu. ———- Vánoční stánek u OC Čestlice.
Naše medy
Druhy medů
Cena
Květový 1 kg
220 Kč
Květový 0.6 kg
150Kč
Pastovaný 1 kg
230 Kč
Pastovaný 0.6 kg
155 Kč
Lesní 1kg-Vyprodaný
250 Kč
Lesní 0.6 kg- Vyprodaný
160 Kč
Medovina
Hromčíkova medovina Elisa – hořká 0,5 l
Medovina bez jakékoliv příchuti. Jedná se o základní medovinu hořkou.
140 Kč
Hromčíkova medovina Elisa – cherry 0,5 l
Medovina s příchutí cherry (višní).
140 Kč
Hromčíkova medovina Elisa – mandlová 0,5 l
Medovina s příchutí mandlí
140 Kč
Hromčíkova medovina Elisa – ořechová 0,5 l
Medovina s příchutí ořechů.
140 Kč
Hromčíkova medovina Elisa – skořicová 0,5 l
Medovina s příchutí skořice.
140 Kč
Hromčíkova medovina Elisa – hořká 5l
Medovina bez jakékoliv příchuti. Jedná se o základní medovinu hořkou 5l.
900 Kč
Medovina speciál
Mega pálivá medovina 0,7l 250,-
Hromčíkova medovina Elisa – CHILLI 0,7l
Medovina s příchutí CHILLI. Jedná se o medovinu ochucenou příchutí chilli.
250 Kč
Prodej Senohraby
Adresa
U Tunelu 337
251 66 Senohraby
Lukáš Recht
telefon : +420 774 202 627
Email : lukas.recht@seznam.cz
kdykoliv po tel. domluvě
Sociální sítě
Facebook
Instagram
Prodej Praha
Adresa
Květnového vítězství 1740/12
149 00 Praha 11-Chodov
Lukáš Recht
telefon : +420 774 202 627
Email : lukas.recht@seznam.cz
kdykoliv po tel. domluvě
Sociální sítě
Facebook
Instagram
Parta mladých včelařů
Představujeme vám osobnosti, starající se o včely.
Mgr. Lukáš Recht
Pozice: hlavní včelař
Profese: učitel TV a florbalový trenér mládeže
Koníčky: florbal a včelaření
Ladislav Tranfalt
Pozice: včelař
Profese: elektrikář
Koníčky: včelaření, karate (vicemistr Evropy) a lukostřelba
Ing. Aneta Nezmeškalová Pozice: pomocnice
Profese: specialista v oboru chemie Vystudovala: VŠCHT Koníčky: svíčky, čtení knih, cestování
Daniel Fišer, DiS.
Pozice: manažer
Profese: student Vysoké školy Palestra
Koníčky: florbal a fandění AC a HC Sparta Praha
Nejnovější komentáře